Coolt!

Såg en extremt cool bild idag på sweclockers fototråd! :D

Ett pepparkakshus gjort utav en person som kallar sig för "Offler". 

Riktigt häftigt, minst sagt!



En stabilare värld

Hohohahahehehae :) Så låter mitt fnittriga manliga skratt just nu. Jag sitter här vid min vita Macbook med en tingest precis bredvid mig, som för varje gång jag ser den får mig att undra om jag hamnat rätt. Ska inte skryta för mycket, men det ser riktigt jävla proffsit ut med min kamera på stativet, bara ståendes där - mitt i rummet. Blixten är såklart på, bara för att höja känslan (en blixt gör inte så mkt i mitt spotlightbelysta rum). Jag tog ett foto av det hela. Mitt lilla superstöka, sorliga skrivbord. En liten guide finns såklart på bilden. Mer om det senare.

Stativet är av märket Manfrotto och är tillverkad i aluminium. Den blir riktigt hög med alla ben utrdragna, längre än mig till och med! En väska fick man med också. En liten kul sak är att, med stativet på ryggen med en ryggsäck över/under med bara struntsaker i och en kamera i handen kommer man in överallt. Många verkar tro att alla med en systemkamera och någorlunda seröst utseende, är en hyrd fotograf. För, vem nördar sig så mycket frivilligt? Pourab och Sofie, såklart :)



Efter!

Hej.
Jag ligger efter.
Jag ligger efter med allt.
Efter med allt jag borde göra.
Alla de saker jag skulle ha gjort.

Hejjagliggereftertrekapitelimattenochharrapporterattskriva. Suck.

Världens bästa låt

Jag trodde länge att When you were young och Bohemian Rhapsody var världens bästa låtar. Självklart fanns det massvis med runner-ups, men föga anade jag att jag totalt missat en låt av ett band som jag faktiskt kände till. Det bandet har en låt som heter Walk of Life, som jag kände till tidigare, som jag klassade som en runner-up till välrdens bästa låt. 

Men, i och med The Killers senaste platta fick jag höra en cover på Dire Straits (som bandet heter) otroligt vackra och genomägiga Romeo and Juliet. En sann låt faktiskt. Den handlar om kärlek (som varenda låt) men, den har något speciellt. Jag vet inte om det är melodin, sättet som låten sjungs eller den helt otroligt vackra refrängen - något är det i alla fall! Romeo and Juliet heter låten, och där är sångaren Romeo och sjunger som sitt ex; Juliet. 

Vissa fragment av låten är lite som en pekning mot Shakespeares kärleksdrama. Killers har som sagt gjort en cover på den, och jag törs nog säga att Brandon Flowers (Killers) gör den bättre än Mark Knopfler (som ändå gör den SKITBRA) i Dire Straits. Brandon sjunger helt enkelt på ett talande sätt, med sin röst som inte når så höga toner - vilket får det hela att vara en kärleksbekännande av en enkel man till en kvinna. Vackert!

Refrängen;
Juliet, when we made love you used to cry
I said "I loved you like the stars above, I love you 'til I die"
And there's a place for us, you know the movie song
When you're gonna realize it was just that the time was wrong, Juliet?

Alla äger inte skivan, så jag får ber att ladda hem den. Nu - denna låt kan helt enkelt inte missas för något i världen!


Låten på Youtube - Lyssna hela!

RSS 2.0