Mannen med hatten

Dam dam dam daaaaaaam!!! Extrem närbild av mina två ögon Jag blickar vänster. Höger! Extrem närbild av min högra hand. Jag kör ett fingerspel, fingrarna rör sig likt spindlben - fram och tillbaka Bilden visar nu mig, bakifrån - jag blickar bort mot något lysande Kazaaaaaam *stråkorkester* Jag i närbild, framifrån som blickar framåt

Så, skulle jag vilja att mitt återvändande till bloggen skulle utspela sig. Synd att dramatik av denna sort inte finns i livet, men åh så grymt det hade varit! Lite som Darth Vader, vilken respekt man skulle fått!

Nu ska ju inte detta inlägg handla om vare sig min återkomst eller om sountrack till mitt liv. Utan det faktum att jag fyller år idag. Precis idag. Jag föddes alltså den 30 Sept, 04:00 :) Tidigast att gratta mig var Nattah, klockan ett på morgonen. Fast, eftersom jag skulle fylla år natten efter, så sov jag inte ;) Sen så ringde diverse andra människor tidigt på morgonen, men då var det en sur och vresig Pourab som svara. Att jag snacka med Nattah så sent in på natte, gjorde att jag inte fick min värdefulla skönhetsömn, RAWR! Anywhooo, jag fick ju lite smått och gott ändå ;)

Syrran gav mig en vacker, överdimensionerad korthållare, perfekt då jag råkar gå omkring med cirka en miljon kort i fickan som tack vare förvaring är helt oläsbara. Morsan punga ut med stålar, medans pappas famn såg tråkigt tomt ut. Nu tappa du hakan va? Fick Pourab ingenting från sin egna pappa?! Smile, your on candid camera. Klart jag fick, men de presenterna kommer inte förräns på onsdag. Eller var det måndag? Apple Stores paketspårning är totalt tappad. Japp, Appleprodukter är det som farsgubben (vilket äckligt ord) har beställt, en macbook som jag faktiskt kan säga är kapabel att ge ståfräs direkt för den är så jävla läcker. Macbooken över Alba vilken dag som helst! Och såklart den där nya video iPod Nanon som jag tidigare mobbade för sitt utseende, men det var innan jag fick tafsa på den på ett sexuellt trakasserande sätt - den är så läcker. Jag har hoppat på NanoGen3-tåget, det har Björn också gjort snart, har du?

Lilla datorsnillet som jag är (för att undvika mobbning, ja, Matte - du är den sanna kungen av datorer. Och Björn, vi är nog lika bra ^^) är jag helt super på PC. Skam om jag inte vore, efter cirkus 12 års erfarenhet av operativsystem. Men, med MacBooken kommer Mac OS X Tiger (mjau) och är alltså helt annorlunda. Dock så kan jag, med berått mod, säga att designen och effekterna sparkar den redan liggande Vistas arsle. Fast, får se hur effektivt och bra det är gentemot Windows, men det vet jag inte förräns om 3 veckor, minst, när jag hårdtestat skönheten ;) Ska se om det finns lika mkt på insidan på utsidan (höhö).

Resumé: Har du nått hit så ska du få en applåd. Du har just läst den mest meningslösa text jag någonsin skrivit, den skulle handlat om så mycket men jag märker nu att den bara handlar om mina tankar. Tankar, sånt som hör hemma i min skalle där det låter vettigt :)

image102

Älska knark!

Ja, hmpf, jag älskar inte, och vill heller inte uppmana folk till att älska knark. Men Tv-serien Weeds är något som jag älskar. För den som aldrig sett denna superba serie, kan jag berätta lite kort om den! Weeds handlar om en påhittad förort till Los Angeles som kallas Agrestic. Där bor vår sexiga huvudperson, Nancy Botwin. Hon har en man och två barn. Hennes man avlider i en sjukdom tråkigt nog, så där sitter hon, i skiten. Hon har inga pengar, två barn och hon vill absolut bo kvar i sitt hus. Så, hon börjar med knarkhandel.

Det finns också riktigt roliga bikaraktärer också, och den bästa är nog Celia. Hon har en man, som varit otrogen. Hans otrogenhet uppdages genom hennes äldsta dotter, som ville såra mamman. Mamman svarade med att skicka dottern till en privatskola i Mexiko. Celia har också en yngre dotter, som är lite mullig. Det gillas såklart inte av Celia, och hon fäller ofta kommenterare om hennes vikt. Att yngsta tjejen också visar lesbiska tendenser gör inte det hela så mycket bättre.

Det otroliga i Weeds story är att de flesta människorna i den vackra villaförorten röker maja. Kommunfullmäktige som är en god vän till Celias man och Nancy, röker ofta på. Och att Nancy börjar dejta en knarkpolis gör det hela ännu roligare!

Precis som att Scrubs har sin egen lilla stil, som jag älskar den för - har Weeds också en egen liten stil! Lite satirisk och svart humor, blandat med mycket ironi. Humorn passar som handen i handsken med karaktärernas personligheter och allt det sjuka känns ändå naturligt. Sista avsnittet av säsong 2 sändes för några veckor sen, har du missat denna TV-serie så tanka hem den. Eller köp den.


Ett klipp från ett avsnitt från Säsong 1 som visar hur Nancy sätter in sina knarkpengar (som hon tjänat alltså). När mannen kommer fram och säger att han vet vad hon gjort så blir hon lite rädd först! Titta!

iPod!

Satt riktigt obekvämt i en otroligt varm buss på väg hem från Tekniska Museet. Hade varit där med klassen. Iaf, jag satt lite snett med benen på armstödet medans säkerhetsbätles-lampan lyste rött. I handen hade jag min telefon där jag läste det senaste från Sweclockers. I RSS-flödet hittar jag en nyhet om att Steve Jobs, Apples VD presenterat nya iPod modeller!

Den ena var en ny iPod Nano som ska kunna spela upp video. Nice tänkte jag, då jag länge tänkt på att pensionera min H10 och skaffa mig en Nano. Grejen är att jag har lite mainstreamfobi, och jag tänkte att eftersom alla har en Nano så skiter jag i att skaffa en tills det kommer en ny. Modell nummer två som presenterades var en ny sorts iPod, en iPod Touch. Som Björn sa, en iPhone utan Phone. Och, det är inget fel på den überläckra svarta designen på iPhone, så en snarlik design på en iPod kommer inte vara helt fel.

Väl hemma så kollar jag inte hemsidor för att kanske kunna hitta bilder på de nya modeller. Jag är mest insatt på att skaffa mig en Nano. På någon sida så hittade jag då foton på både modellerna. Tyvärr framkallade bilderna av nya Nano modellen omedelbara kräkreflexer. Eller, jag tar väl i lite men den kände i alla fall inte bra! Den såg inte alls slank ut, utan mer som en tvål. Usch!

Blicken drogs istället till iPod Touch, och oj vad den var läcker. Jag vill ha, nu! Hoppas de fixar Nano designen, så kanske jag sparar lite pengar och köper en sån!

image101

Efterlysning!

Jag efterlyser Kanal 5:s Text-TV! Den sågs senast på sin plats för en vecka sen, men har nu varit borta. Frånvaron har lämnat en stor svart fyrkant, utan text. Snälla hjälp mig leta!

Den har en vädligt fin gul logga, med stora vita rubriker. Alla nyhetter finns på 100-numren, ekonominyheter på 200 och nöjesnyheterna på 400-sidorna!

Har kollat Kanal 5:s sajt utan resultat, google är inte heller min vän idag!
Hojta till om du sett den, eller vet vad som hänt med min kompis (som håller mig sällskap när jag lagt mig)!

image100

En wallpaper

Var riktigt längesedan jag gjorde en wallpaper. Men nu när jag ändå blev så taggad att stödja kampen mot bröstcancer, så tog jag mig i nacken och gjorde en wallpaper. Allt enligt den bröstcancer-kamp som pågår i konstcommunityt där jag är en aktiv medlem, nämligen DeviantART.

image99

Bilden i full upplösning! Kommentera gärna :) Satt ju ett bra tag me rosa bandet :P Lite ringrostig med att illustrera nu för tiden! ;)

Kamp mot bröstcancer!

I oktober är det Bröstcancer-månader, National Breast Cancer Awareness Month. Och som medmänniska så stödjer jag självklart kampen mot bröstcancer och andra typer av cancer!

Som du säkert märkt har jag gått i rosas tecken, med en rosa bakgrund och det rosa bander på headern! :)

image98

Använd detta rosa band på ett kreativt sätt, varför inte på din blogg?
Sen så röstar jag självklart för en rosa visningsbild på chatten under Oktober!

Mot Bröstcancer!
http://en.wikipedia.org/wiki/National_Breast_Cancer_Awareness_Month

RSS 2.0