Gjädjebud med sorg

Jag är i eufori återigen. Trots denna otroligt tuffa höst så har jag fler happy moments än vanligt. Det känns nästan som att någon ser till så att jag inte går och gömmer mig (och aldrig kommer tillbaka). Det är Michael Jackson skiva, Killers-skiva, Mac OS X Leopard (som släpps idag ^^) och självklart mina MacBook som redan har erövrats.

Jo, jag är såklart glad nu igen för att Scrubs säsong 7 har haft säsongspremiär. Jag är så förväntansfull inför cliffhangern där J.D och Elliot är millimetrar från att kyssa varandra. Gör det det? Vad händer då med Keith? Är Hooch tillbaka? Hur går det me J.Ds och Kims barn? Det är många saker jag undrar och jag tror innerst inne att jag får reda på de med movilja. För trots att serien kör igång igen, känns det sorgligt att den är slut.

Japp, detta är sjunde och sista säsongen som sänds nu. Det är inte produktionsbolaget som lagt ner (hur avbryter man Scrubs?) utan det är Zach Braffs beslut. Delvis. Ska inte hitta någon att skylla på, men det verkar tydligen som att Zach Braff (J.D) inte vill bli placerad i ett fack, utan vill testa sina vingar som filmskådis. Bra för dig kanske, men inte bra för serien. Men jag tror även att Bill Lawrence (producenten) knappast skulle försöka återupprepa misstaget han begick med Spin City efter att MIchael J. Fox (Mike Flaherty) lämnade serien. Och det är väl kanske bättre att sluta på topp, än att tyna bort som en viss Kurt skrev en gång. 

Detta betyder att sjukhuset som rustades upp för serien, Sacred Heart Hospital antagligen stängs ner just nu. Allt transporteras tillbaka till olika lager eller säljs. Det är en sorgens tid också, då Scrubs är det jag älskar och en av få saker som får mig att le nu för tiden. Scrubs lever nu sin sista tid. Men jag vill tacka i förväg, Kungen är död, Länge Leve Kungen!

Club Zebra

De var riktigt skoj faktiskt på Zebra, även om det inte var sådär bra genomfört som jag hade förväntat mig. Än dock så har man roliga minnen därifrån, och stötte på goa vänner och hade bra sällskap! *host* Jim, Jocke, Matte, Björn, Klara, Lovisa, Natalie, Klara Kooooool och många fler :)

Bilder!


Skummet faller ner!

Jim, Jag och Jocke. Slavstagänget ^^

Frida, Natalie och Klara :)

Syskonkärlek på hög nivå, tvillingarna Klara och Lovisa!

Okänd kille, Dana tha man och Rodi ;)

Extas!

Jag är i extas. Efter att ha hårdlyssnat Chase This Light i allmänhet och Big Casino i synnerhet (Jimmy Eat World låtar) så möttes jag av en liten notis på The Killers hemsida som fick mig att; 
1. Skrika och flaxa med armarna. 
2. Ramla av stolen. 
3. Springa ner för trapporna så att en tavla ramla ner. 
4. Pussa mamma. 
5. Krama pappa. 
6. Skrika lite mer. 
7. Bli utskälld av mamma. 
8. Gråta. 
9. Skita i köpet av DeviantART-tröja. 
10. Googla skiten ur mig. 
11. SMSa Jim. 

Så glad kan man bara bli när man läser att Killers släpper en kompilationsskiva i November med hälften nytt material och hälften nymixat. Jag längtar, om en månad smäller det. Skivan kommer hete Sawdust och albumet ger mig samma indie-känsla som Sam's Town fick mig att känna. En singel är släppt, och är en duett med Reed - en låt som jag inte gilla i början, men sedan liksom växte sig på mig innan den tog slut. Jag är fast, igen. 

Men denna julafton (som det är för mig) slutar inte med bara ny skiva nästa månad. Killers gör ännu en jullåt (förra var A Great Big Sled) som stöd till Bonos AIDS kamp. Och inte nog med det, Brandon tillkännagav också att ett helt nytt album ska släppas nästa år. Ett smakprov på soundet kan man få om man lyssnar på Mr. Brightside-remixen på Sawdust. Fuck santa liksom, Killers - jag är er för alltid. 

Sawdust Tracklista
1. Tranquilize 
2. Shadowplay 
3. All The Pretty Faces 
4. Leave The Bourbon On The Shelf 
5. Sweet Talk 
6. Under The Gun 
7. Where The White Boys Dance 
8. Show You How 
9. Move Away 
10. Glamorous Indie Rock and Roll 
11. Who Let You Go? 
12. The Ballad of Michael Valentine 
13. Ruby, Don't Take Your Love To Town 
14. Daddy's Eyes 
15. Sam's Town (Abbey Road Version) 
16. Romeo and Juliet 
17. Mr. Brightside (Jacques Lu Cont's Thin White Duke Remix)




image105


Min värld är uppäten

Vill bara såhär snabbt promota och hylla Jimmy Eat Worlds senaste album 'Chase This Light' som faktiskt är superb, den håller precis samma kvalité som Bleed American och Futures gör - bara strålande.
Jimmy har ätit min värld. Och spytt upp den. Ätit igen. Spytt upp. Och äter den fina världen igen. Jimmy, du är min ko!



Min ögonsten

Idag fick jag Den. Den vackra, Den vita och min ögonsten. Och så iPoden. Jag sitter just nu på min älskade MacBook, har inte gjort något annat idag än att tafsa på den. En riktigt skön överskning var det att hitta den efter skolan :)

Ich liebe dich. I love you. Jag älskar dig. Ami tomake prem kori. Te quiero.

RSS 2.0